Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Πατάτες με μπέικον και παρμεζάνα

Ένα εύγευστο και εξαιρετικά ελαφρύ πιάτο. Πατάτες και παρμεζάνα δένουν εξαιρετικά με το μπέικον. Μπορείτε μάλιστα να την φυλάξετε στο ψυγείο και για τις επόμενες ημέρες.

[ingredients]

  1. Πλένετε εξωτερικά τις πατάτες και τις βάζετε να βράσουν για περίπου 15 λεπτά, χωρίς να λιώσουν.
  2. Όσο είναι ακόμα ζεστές τις ξεφλουδίζετε προσεκτικά.
  3. Λιώνετε το βούτυρο σε ένα τηγάνι ανακατεύοντας συνεχώς και φροντίζοντας να μην καεί.
  4. Όταν γίνει χρυσαφί, χαμηλώνετε τη φωτιά και προσθέτετε τις πατάτες μαζί με την πάπρικα, ανακατεύοντας μαζί με το μπέικον για να αναμειχθούν ομοιόμορφα.
  5. Τις τοποθετείτε σε μία ζεστή πιατέλα και τις πασπαλίζετε με αλάτι και παρμεζάνα.

Εκτέλεση

patates_me_mpeiko_kai_parmezana

Πηγή: newsbeast.gr

Βαθμολόγησε τη συνταγή!

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend