Πατάτες με μπέικον και παρμεζάνα
Ένα εύγευστο και εξαιρετικά ελαφρύ πιάτο. Πατάτες και παρμεζάνα δένουν εξαιρετικά με το μπέικον. Μπορείτε μάλιστα να την φυλάξετε στο ψυγείο και για τις επόμενες ημέρες.
[ingredients]
- Πλένετε εξωτερικά τις πατάτες και τις βάζετε να βράσουν για περίπου 15 λεπτά, χωρίς να λιώσουν.
- Όσο είναι ακόμα ζεστές τις ξεφλουδίζετε προσεκτικά.
- Λιώνετε το βούτυρο σε ένα τηγάνι ανακατεύοντας συνεχώς και φροντίζοντας να μην καεί.
- Όταν γίνει χρυσαφί, χαμηλώνετε τη φωτιά και προσθέτετε τις πατάτες μαζί με την πάπρικα, ανακατεύοντας μαζί με το μπέικον για να αναμειχθούν ομοιόμορφα.
- Τις τοποθετείτε σε μία ζεστή πιατέλα και τις πασπαλίζετε με αλάτι και παρμεζάνα.
Εκτέλεση
Πηγή: newsbeast.gr
Διαφήμιση