Πατατοσαλάτα με cottage cheese
Μία άκρως δροσιστική πατατοσαλάτα πολύ εύκολη στο να τη φτιάξετε και αρκετά υγιεινή!
[ingredients]
Εκτέλεση
- Πλένετε καλά τις πατάτες και τις βάζετε με τη φλούδα να βράσουν, μέχρι να μαλακώσουν αρκετά, ώστε να τις τρυπάει εύκολα ένα πηρούνι μέχρι μέσα.
- Τις βράζετε γύρω στα 30 λεπτά.
- Τις αφήνετε να κρυώσουν.
- Κόβετε τα κρεμμυδάκια σε ροδέλες.
- Αλείφετε το μπωλ που θα σερβίρετε την πατατοσαλάτα με μια κουταλιά της σούπας από τη μαγιονέζα.
- Κόβετε τις πατάτες σε κύβους και δημιουργείτε μια στρώση από πατάτα στο μπωλ.
- Ρίχνετε το πιπέρι και 2 κουταλιές της σούπας Flair Cottage Cheese.
- Στη συνέχεια, ρίχνετε το κρεμμυδάκι.
- Επαναλαμβάνετε τα βήματα για μια δεύτερη φορά. Μαγιονέζα, πατάτα, πιπέρι, Flair Cottage Cheese, κρεμμυδάκι.
- Βάζετε στο ψυγείο για ένα 5-λεπτό και ύστερα σερβίρετε.
Πηγή: icookgreek.com