Πέννες με Μανιτάρια, Ψητό Σκόρδο, Κόλιανδρο και Σάλτσα Μαρινάρας Συνταγή
Η συνταγή για πέννες με μανιτάρια, ψητό σκόρδο, κόλιανδρο και σάλτσα μαρινάρας είναι πολύ απλή, εύκολη και φθηνή, αλλά ασυναγώνιστα γευστική! Αντί για κόλιανδρο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαϊντανό.
Πέννες με Μανιτάρια, Ψητό Σκόρδο, Κόλιανδρο και Σάλτσα Μαρινάρας Συνταγή

- Χρόνος Προετοιμασίας5 Λεπτά
- Χρόνος Μαγειρέματος10 Λεπτά
- Συνολικός Χρόνος15 Λεπτά
- Μερίδες3-4
Για τις πέννες με μανιτάρια, ψητό σκόρδο, κόλιανδρο και σάλτσα μαρινάρας θα χρειαστείτε
Υλικά για τις πέννες
- 250 γρ. πέννες ριγκάντε
- 1 φλιτζάνι σπιτική σάλτσα Μαρινάρας (σάλτσα τομάτας)
- 200 γρ. μικρά λευκά μανιτάρια
- 3 κουταλιές της σούπας σκορδάτο ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες ψημένο σκόρδο
Υλικά για τη γαρνιτούρα
- Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- ½ φλιτζάνι κόλιανδρος (φρέσκος κόλιανδρος), ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
Ζεστάνετε νερό, προσθέστε αλάτι και βράστε τα ζυμαρικά για περίπου 10 λεπτά ή σύμφωνα με τις οδηγίες.
Ζεστάνετε το ελαιόλαδο που έχετε πάρει από το ψημένο σκόρδο μαζί με το ψημένο σκόρδο και λιώστε τα με ένα κουτάλι.
Προσθέστε τα μανιτάρια, καρυκεύστε τα με αλάτι και πιπέρι και σοτάρετε και τις δύο πλευρές για 2-3 λεπτά.
Στραγγίξτε τα ζυμαρικά και ζεστάνετε τη σάλτσα μαρινάρας στην ίδια κατσαρόλα.
Προσθέστε τα ζυμαρικά και τα μανιτάρια και ανακατεύστε.
Μαγειρέψτε για άλλο 1 λεπτό, αφαιρέστε από τη φωτιά και προσθέστε τον κόλιανδρο.
Σερβίρετε με περισσότερο κόλιανδρο και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι στην κορυφή.
Διαφήμιση
Με έμπνευση και φωτογραφίες από: kopiaste.org
Διαφήμιση