Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Πικάντικο αγριογούρουνο

Μια αρκετά ιδιαίτερη συνταγή, ιδανική για ιδιαίτερες περιστάσεις και που θα λατρέψετε.

[ingredients]

Εκτέλεση

  1. Ζητάτε από το χασάπη να σας κόψει το αγριογούρουνο σε μερίδες για να μπορέσετε να το μαγειρέψετε.
  2. Καλό είναι 10 ώρες περίπου πριν ψήσετε το κρέας να το διατηρήσετε στο ψυγείο με αλάτι και πιπέρι.
  3. Επίσης πριν το γαρνίρετε με τις πιπεριές και τα μανιτάρια πρέπει να τα σοτάρετε σε ένα τηγάνι χρησιμοποιώντας λίγο ελαιόλαδο.
  4. Ανοίγετε το μάτι για να ζεσταθεί το ελαιόλαδο, κόβετε σε ροδέλες τις πιπεριές ( αφού πρώτα τις πλύνετε με νερό και τις καθαρίσετε από τα σπόρια), τα κρεμμύδια και μαζί με τα μανιτάρια
  5. τα σοτάρετε για λίγα λεπτά μέχρι να μαραθούν.
  6. Αμέσως μετά βάζετε στη γάστρα το αγριογούρουνο και ρίχνετε από πάνω τις πιπεριές, τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια. Ρίχνετε ½ ποτήρι ελαιόλαδο και 1 ποτήρι νερό στο κρέας.
  7. Προθερμαίνετε το φούρνο και ψήνετε στους 160 βαθμούς για 2 ώρες.
  8. Στο δίωρο πρέπει να βγάλετε το αγριογούρουνο από το φούρνο και να το γυρίσετε για να ψηθεί και από την άλλη πλευρά. Σε αυτό το χρονικό σημείο προσθέτετε 1 ποτήρι κόκκινο κρασί. Αν δείτε ότι χρειάζεται μπορείτε να προσθέσετε λίγο νερό.
  9. Το αφήνετε να ψηθεί από την άλλη πλευρά για 1 ώρα ακόμη.

pikantiko_agriogourouno

Πηγή: newsbeast.gr

Βαθμολόγησε τη συνταγή!

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend