Αυτή είναι η συνταγή για την πιο γρήγορη σοκολατόπιτα που έχετε φάει! Με μια μπάλα παγωτό βανίλια ειδικά είναι θεϊκή απόλαυση…
[ingredients]
Εκτέλεση
- Σε μπολ βάζετε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το κακάο, το μπέικιν, το αλάτι, τη βανίλια και τα ανακατεύετε καλά.
- Προσθέτετε το βούτυρο και το γάλα και ανακατεύετε µε σύρμα.
- Βουτυρώνετε ένα μικρό τετράγωνο πυράντοχο σκεύος.
- Αδειάζετε μέσα το μείγμα.
- Σε ένα μπολ ανακατεύετε τη ζάχαρη µε το κακάο και πασπαλίζετε το μείγμα.
- Περιχύνετε σιγά σιγά µε το βραστό νερό.
- Ψήνετε τη σοκολατόπιτα στους 170 °C για περίπου 40΄, να σταθεροποιηθεί. Δεν κόβεται! Τη σερβίρετε µε κουτάλα, µε παγωτό ή λίγη κρέμα γάλακτος.
Πηγή: argiro.gr