Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Πιροσκί με φέτα

Παραδοσιακή συνταγή για λαχταριστά πιροσκί γεμιστά με τυρί φέτα!

Για όσους αρέσει η φέτα, αυτή η συνταγή είναι μονόδρομος: Τηγανητή φέτα με σουσάμι και μέλι!

Πιροσκί με φέτα

  • Χρόνος Προετοιμασίας15 Λεπτά
  • Χρόνος Μαγειρέματος10 Λεπτά
  • Συνολικός Χρόνος25 Λεπτά
  • Μερίδες8

Για τα πιροσκί με φέτα θα χρειαστείτε

  • 1 κιλό ‏αλεύρι
  • 300 γραμμάρια ‏φέτα τριμμένη
  • Μισό λίτρο ‏γάλα χλιαρό
  • 1 φακελάκι ‏μαγιά
  • 1 ‏ασπράδι αβγού
  • 2 ‏κρόκκοι αβγών
  • 150 γραμμάρια ‏βούτυρο
  • 1 κ.γ. ‏ζάχαρη
  • 1 κ.γ. ‏αλάτι
  • ‏Πιπέρι

Εκτέλεση

1

Ανακατεύετε σε μια λεκανίτσα όλα τα υλικά και αφήνετε σκεπασμένα με μια πετσέτα μισή ώρα να φουσκώσει η ζύμη.

2

Κόβετε τη ζύμη σε μπαλάκια και την ανοίγετε περίπου 15 εκατοστά.

3

Βάζετε μέσα τη φέτα μαζί με λίγο πιπέρι και κλείνετε καλά σαν μισοφέγγαρο.

4

Τηγανίζετε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.

Διαφήμιση

πιροσκί με φέτα

Πηγή: newsbeast.gr

Βαθμολόγησε τη συνταγή!

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend