Παραδοσιακή συνταγή για λαχταριστά πιροσκί γεμιστά με τυρί φέτα!
Για όσους αρέσει η φέτα, αυτή η συνταγή είναι μονόδρομος: Τηγανητή φέτα με σουσάμι και μέλι!
Πιροσκί με φέτα

- Χρόνος Προετοιμασίας15 Λεπτά
- Χρόνος Μαγειρέματος10 Λεπτά
- Συνολικός Χρόνος25 Λεπτά
- Μερίδες8
Για τα πιροσκί με φέτα θα χρειαστείτε
- 1 κιλό αλεύρι
- 300 γραμμάρια φέτα τριμμένη
- Μισό λίτρο γάλα χλιαρό
- 1 φακελάκι μαγιά
- 1 ασπράδι αβγού
- 2 κρόκκοι αβγών
- 150 γραμμάρια βούτυρο
- 1 κ.γ. ζάχαρη
- 1 κ.γ. αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
1
Ανακατεύετε σε μια λεκανίτσα όλα τα υλικά και αφήνετε σκεπασμένα με μια πετσέτα μισή ώρα να φουσκώσει η ζύμη.
2
Κόβετε τη ζύμη σε μπαλάκια και την ανοίγετε περίπου 15 εκατοστά.
3
Βάζετε μέσα τη φέτα μαζί με λίγο πιπέρι και κλείνετε καλά σαν μισοφέγγαρο.
4
Τηγανίζετε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.
Διαφήμιση
Πηγή: newsbeast.gr
Διαφήμιση