Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Πώς να φτιάξετε σπιτική λεμονάδα

Ζέστη ,ήλιος ,καλοκαιρινές βουτιές και πολλή δίψα ! Τι κάνουμε για να ξεδιψάσουμε εμείς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα ; Σπιτική λεμονάδα φυσικά !!

[ingredients]

Εκτέλεση

  1. Κόβετε τα λεμόνια σας στα 2 και τα στίβετε μέχρι να έχετε σύνολο 2 κούπες χυμού.
  2. Ρίχνετε το νερό σε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς υψηλή φωτιά.
  3. Στη συνέχεια προσθέτετε τη ζάχαρη κι ανακατεύετε. Μαγειρεύετε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη και το μείγμα να γίνει διάφανο.
  4. Βάζετε το μείγμα ζάχαρης σε μια κανάτα και τον χυμό λεμονιού. Αυτό είναι ουσιαστικά το συμπύκνωμα λεμονιού. Όταν είστε έτοιμοι να σερβίρετε απλώς αραιώνετε με νερό ανάλογα με τις γεύσεις σας.

Το συμπύκνωμα λεμονιού μπορείτε να το αποθηκεύσετε στη κατάψυξη σε σακούλα που κλείνει αεροστεγώς και το αφήνετε “ξαπλωτό” στο ψυγείο. Όταν είστε έτοιμοι να σερβίρετε ξεπαγώστε και προσθέστε νερό κανονικά.

σπιτική λεμονάδα

foodmaniacs.gr

Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: thestayathomechef.com

Βαθμολόγησε τη συνταγή!

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend