Πως να φτιάξεις παγωτό βανίλια σε βαζάκι
Τώρα που το καλοκαίρι είναι στο πικ οι γρήγορες λύσεις για γλυκό είναι αναγκαίες! Η συνταγή αυτή για παγωτό βανίλια σε βαζάκι θα σας λύσει τα χέρια.
[ingredients]
Εκτέλεση
- Βάζετε όλα τα συστατικά σε ένα βαζάκι και κλείνετε σφιχτά το καπάκι. «Χτυπάτε» το βαζάκι για 4-5 λεπτά μέχρι να σφίξει η κρέμα και να διπλασιαστεί σε μέγεθος. Το χρώμα της πρέπει να είναι αδιαφανές.
- Παγώνετε για 3 ώρες ή μέχρι να σκληρύνει. Το βγάζετε με μια κουτάλα και γαρνίρετε όπως θέλετε.
Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: delish