Ένα αρκετά πρωτότυπο γεύμα που θα αποτελέσει το ιδανικό πρωινό ή ορεκτικό για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους.
[ingredients]
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και ρυθμίζετε την σχάρα στη μέση του φούρνου.
- Κόβετε τα καπάκια των καρβελιών περίπου 2 εκ. Αφαιρείτε την ψίχα από μέσα και αφήνετε 2 εκ πάχος στα καρβελάκια.
- Τα τοποθετείτε σε ένα ταψί με μια στρωμένη λαδόκολλα.
- Ξεχωρίζετε τους κρόκους από τα ασπράδια. Ανακατεύετε με σύρμα τα ασπράδια μαζί με την κρέμα γάλακτος. Πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι.
- Γεμίζετε με το μείγμα τις φωλιές των καρβελιών και από πάνω ρίχνετε σε κάθε καρβέλι τον κρόκο αυγού.
- Πασπαλίζετε με ½ κουταλάκι φρέσκο κρεμμυδάκι και ½ κουταλάκι μαϊντανό.
- Ψήνετε για 10 λεπτά με αντιστάσεις.
- Βγάζετε από τον φούρνο, πασπαλίζετε με παρμεζάνα και βάζετε ξανά στο φούρνο για 2 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.
Πηγή: newsbeast.gr