Ψωμί τράβα-τσίμπα
Ένα εναλλακτικό ψωμί που σίγουρα δε θα έχετε φάει ξανά. Το ψωμί τράβα-τσίμπα είναι το ιδανικό συνοδευτικό για να εντυπωσιάσετε τους γνωστούς και φίλους σας όταν θα τους κάνετε το τραπέζι!
[ingredients]
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις.
- Χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο οδοντωτό μαχαίρι κόβετε το καρβέλι οριζόντια και κάθετα, προσέχοντας ωστόσο να μην το κόψετε μέχρι κάτω.
- Γεμίζετε τις τομές με το έμμενταλ και το μπέικον και πασπαλίζετε την επιφάνεια με την τριμμένη γραβιέρα.
- Τυλίγετε το καρβέλι με αλουμινόχαρτο και το ψήνετε για 15′.
- Κατόπιν αφαιρείτε το αλουμινόχαρτο και το ψήνετε για 10’ ακόμα.
- Σερβίρετε αμέσως.
Με έμπνευση και φωτογραφία: theonewithallthetastes.com
Διαφήμιση