Συνταγή για να φτιάξετε ρυζόγαλο με σοκολάτα – Ένα λαχταριστό και ξεχωριστό επιδόρπιο!
[ingredients]
Εκτέλεση
- Ζεσταίνετε το γάλα σόγιας σε χαμηλή θερμοκρασία και προσθέτετε δύο κουταλιές ζάχαρη, την κανέλα και τη βανίλια.
- Ρίχνετε το ρύζι και σιγοβράζετε για 30 λεπτά περίπου.
- Όταν το ρύζι έχει κάψει, προσθέτετε τα σπασμένα κομμάτια σοκολάτας και ανακατεύετε καλά.
- Συνεχίζετε μέχρι το ρύζι να απορροφήσει τα υγρά, ανακατεύοντας συχνά.
- Αν θέλετε να το σερβίρετε παγωμένο όπως το απλό ρυζόγαλο το βάζετε στο ψυγείο για τουλάχιστον μιάμιση ώρα.
Πηγή: newsbeast.gr
Διαφήμιση