Σκορδομακαρονάδα με ξινομυζήθρα
Σε μόλις 20 λεπτά θα έχετε την πιο γευστική σκορδομακαρονάδα που έχετε φάει! Συνδυασμένη με ξινομυζήθρα ειδικά, θα σας μείνει αξέχαστη!
[ingredients]
Εκτέλεση
- Βράζετε τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό μέχρι να μαγειρευτούν al dente.
- Στο μεταξύ ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τις σκελίδες του σκόρδου μέχρι να μαυρίσουν.
- Τις βγάζετε από το λάδι και τις πετάτε.
- Ρίχνετε μέσα στο αρωματισμένο ελαιόλαδο τον πελτέ και ανακατεύετε καλά να διαλυθεί.
- Στραγγίζετε τα ζυμαρικά και τα ρίχνετε στο αρωματισμένο λάδι.
- Ανακατεύετε καλά και σερβίρετε τα ζυμαρικά σε πιάτα μαζί με μπόλικο πιπέρι και ξινομυζήθρα.
Πηγή: olivemagazine.gr
Διαφήμιση