Σκορδόψωμο «σκαντζόχοιρος» με μοτσαρέλα!
Μια πανεύκολη συνταγή για ένα εξαιρετικά γευστικό σκορδόψωμο με μοτσαρέλα! Μια συνταγή που θα εντυπωσιάσει μικρούς μεγάλους που θα παρευρεθούν στο τραπέζι σας και αξίζει να τη φτιάξετε.
[ingredients]
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200C.
- Κόψτε το ψωμί σε σχήμα πλέγματος, σε όλη του την κορυφή. Γεμίστε τα ”ανοίγματα” με τα κυβάκια μοτσαρέλας.
- Σε ένα μπολάκι, ανακατέψτε μαζί το λιωμένο βούτυρο, το σκόρδο, το μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι. Αλείψτε την κορυφή του ψωμιού με όλο το μείγμα.
- Ψήστε το φούρνο για 15 λεπτά και σερβίρετε όσο το τυρί είναι ακόμα λιωμένο και ζεστό!
Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: twistedfood.co.uk
Διαφήμιση