Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Σκορδόψωμο «σκαντζόχοιρος» με μοτσαρέλα!

Μια πανεύκολη συνταγή για ένα εξαιρετικά γευστικό σκορδόψωμο με μοτσαρέλα! Μια συνταγή που θα εντυπωσιάσει μικρούς μεγάλους που θα παρευρεθούν στο τραπέζι σας και αξίζει να τη φτιάξετε.

Για το σκορδόψωμο με μοτσαρέλα θα χρειαστείτε

  • 1 ‏καρβέλι ψωμί
  • 200 γρ. ‏μοτσαρέλα σε κύβους
  • 50 γρ. ‏βούτυρο λιωμένο
  • 3 σκελίδες ‏σκόρδο σπασμένες
  • 1 ματσάκι ‏μαϊντανός ψιλοκκομένο
  • ‏αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200C.
  2. Κόψτε το ψωμί σε σχήμα πλέγματος, σε όλη του την κορυφή. Γεμίστε τα »ανοίγματα» με τα κυβάκια μοτσαρέλας.
  3. Σε ένα μπολάκι, ανακατέψτε μαζί το λιωμένο βούτυρο, το σκόρδο, το μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι. Αλείψτε την κορυφή του ψωμιού με όλο το μείγμα.
  4. Ψήστε το φούρνο για 15 λεπτά και σερβίρετε όσο το τυρί είναι ακόμα λιωμένο και ζεστό!

skordopswmo_me_mozzarela

foodmaniacs.gr

Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: twistedfood.co.uk

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!

Send this to a friend