Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Σοκολατένια μπισκοτόμπαρα με καρύδα και ξηρούς καρπούς

Πραγματικά θα λατρέψετε αυτή τη μπισκοτόμπαρα. Γιατί; Μα φυσικά γιατί είναι απίστευτα γευστική, εύκολη στο να τη φτιάξετε και μπορείτε να την έχετε σαν ένα γλυκό σνακ για όλη την εβδομάδα.

[ingredients]

[ingredients2]

[ingredients3]

Εκτέλεση

  1. Ανακατέψτε το βούτυρο, τη ζάχαρη και το κακάο σε ένα τηγάνι.
  2. Ανακατέψτε το μείγμα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει το βούτυρο και να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
  3. Προσθέστε το αυγό και τη βανίλια. Μαγειρέψτε για 1 ακόμα λεπτό.
  4. Αναμείξτε τα θρυμματισμένα μπισκότα, την καρύδα και τα καρύδια σε ένα μπολ. Ύστερα προσθέστε το στο μείγμα με το βούτυρο ανακατεύοντας το ελαφρά.
  5. Τοποθετήστε το μείγμα σε ένα λαδωμένο φορμάκι 18 x 28 εκ. πιέζοντάς το και βάλτε το στο ψυγείο.

Για τη γέμιση

  1. Χτυπήστε το βούτυρο.
  2. Κοσκινίστε τη ζάχαρη και την κάσταρ/κούσταρ πάουντερ.
  3. Ποσθέστε το βούτυρο εναλλάξ με ζεστό νερό.
  4. Απλώστε το μείγμα πάνω από τη βάση που είχατε στο ψυγείο και τοποθετήστε τη πάλι στο ψυγείο.

Για την επικάλυψη

  1. Λιώστε όλα τα συστατικά σε ένα τηγάνι.
  2. Ανακατέψτε καλά το μείγμα και ύστερα απλώστε το πάνω από τη γέμιση που φτιάξατε πριν.
  3. Τοποθετήστε πάλι το φορμάκι στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου.
  4. Τέλος αφού έχει παγώσει αρκετά το μείγμα σπάστε το σε μπάρες όποιου μεγέθους επιθυμείτε.

biskotompara_2

foodmaniacs.gr

Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: bestrecipes.com.au

Βαθμολόγησε τη συνταγή!

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend