Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

sexvibe

Διαφήμιση

Σοκολατένιες μπάρες φιστίκι – καραμέλα

Αυτή η μπάρα είναι ένας γευστικός οργασμοs. Σοκολάτα, φιστίκια και καραμέλα συνδυάζονται άψογα δίνοντας ένα τέλειο αποτέλεσμα!

Για τις σοκολατένιες μπάρες

  • 50 γρ. ‏κακάο σκόνη
  • 240 γρ. ‏άχνη ζάχαρη
  • 175 γρ. ‏δημητριακά ρυζιού (υπάρχουν στο σούπερ μάρκετ με γεύση σοκολάτα)
  • 45 γρ. ‏καβουρδισμένα αλατισμένα φιστίκια, χοντροκομμένα
  • 140 γρ. ‏λιωμένο βούτυρο
  • 760 γρ. ‏έτοιμη καραμέλα
  • 190 γρ. ‏φυστικοβούτυρο
  • 150 γρ. ‏σοκολάτα γάλακτος λιωμένη

Εκτέλεση

  1. Αλείψτε με αλεύρι μαγειρέματος ένα ταψί ψησίματος 20 x 30εκ.
  2. Κοσκινίστε την άχνη ζάχαρη και το κακάο σε ένα μεγάλο μπολ.
  3. Προσθέστε τα δημητριακά και τα φιστίκια και ανακατέψτε.
  4. Ρίξτε το λιωμένο βούτυρο και ανακατέψτε καλά.
  5. Ύστερα ρίξτε το μείγμα στο ταψί και πιέστε το καλά με ένα κουτάλι ώστε να εφαρμόσει τέλεια. Τοποθετήστε μετά το ταψί στο ψυγείο για 1 ώρα.
  6. Ανακατέψτε την καραμέλα και το φυστικοβούτυρο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
  7. Ανακατεύετε συνέχεια για 5 λεπτά περίπου, μέχρι να αρχίσει να βράζει και να γίνεται πιο πηχτό.
  8. Βγάλτε το τηγάνι από τη φωτιά και ρίξτε το μείγμα στην έτοιμη βάση που είχατε στο ψυγείο. Ύστερα βάλτε το ταψί πάλι στο ψυγείο για 2 ακόμα ώρες.
  9. Λιώνετε τη σοκολάτα σε ένα μπεν μαρί και ύστερα όταν είναι έτοιμη τη ρίχνετε πάνω από το το γλυκό που βγάλατε από το ψυγείο.
  10. Τοποθετείτε το ταψί για 1 ακόμα ώρα στο ψυγείο.
  11. Ύστερα το γλυκό σας είναι έτοιμο και το σερβίρετε κόβετέ το σε μπάρες!

sokolatenies_bares

foodmaniacs.gr

Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: taste.com.au

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

additional reading kirmiziyilan.com
 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend