Ένα αρκετά εύκολο σουφλέ με κανταίφι ,ψητή γαλοπούλα και φέτα που θα χαροποιήσει τους παρευρισκόμενους στο τραπέζι σας !
[ingredients]
Εκτέλεση
Για ένα μικρό ταψί διαμέτρου 31Χ24 εκ.:
- Λιώνετε σε ένα κατσαρολάκι το βούτυρο. Βουτυρώνετε ένα ταψί και ξεχωρίζετε το κανταΐφι.
- Απλώνετε το μισό στο ταψί και προσθέτετε την ψητή γαλοπούλα, κομμένη σε κύβους.
- Βάζετε σε ένα μπολ το γιαούρτι, τη φέτα, τη μουστάρδα και ανακατεύετε, μέχρι να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά.
- Απλώνετε το μείγμα της φέτας πάνω από το κανταΐφι και την ψητή γαλοπούλα.
- Ρίχνετε το μισό τριμμένο κεφαλοτύρι. Καλύπτετε με το υπόλοιπο ξασμένο κανταΐφι και περιχύνετε με το λιωμένο βούτυρο.
- Χτυπάτε σε ένα μπολ τα αβγά με το γάλα και πασπαλίζετε με πιπέρι. Περιχύνετε το κανταΐφι και ρίχνετε από πάνω το υπόλοιπο κεφαλοτύρι.
- Ψήνετε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 40 περίπου λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα.
Πηγή: chefstonaera