Σουβλάκια σολομού με πορτοκάλι
Τα γνωστά μας σουβλάκια, σε μία πιο… υγιεινή έκδοση! Σουβλάκια σολομού με πορτοκάλι για αυτούς που προσέχουν τη διατροφή τους και ταυτόχρονα θέλουν και κάτι γευστικό.
[ingredients]
Εκτέλεση
- Βάζετε τα ξύλινα σουβλάκια σε τάπερ με νερό και τα αφήνουνε για όλη τη νύχτα ή για μια ώρα αν βιαζόμαστε. Αυτό το κάνετε για να μη καούν τα σουβλάκια σας.
- Ζεσταίνετε το γκριλ του φούρνου σε μέτρια εστία και βουρτσίζετε τις σχάρες με λάδι.
- Ανακατεύετε ρίγανη, σουσάμι, κύμινο και το κόκκινο πιπέρι σε ένα μικρό μπολ.
- Παίρνετε κάθε σουβλάκι και βάζουμε εναλλάξ από ένα κομμάτι σολομό και από ένα κύβο πορτοκαλιού. Συνεχίζετε με τα υπόλοιπα σουβλάκια.
- Στη συνέχεια αλείφετε τα σουβλάκια με το μείγμα μπαχαρικών του μπολ.
- Ψήνετε τα σουβλάκια, γυρίζοντας περιστασιακά για περίπου 8 έως 10 λεπτά συνολικά.
Πηγή: newsbeast.gr