Σπιτικά «ντόνατς» κανέλας χωρίς τηγάνισμα!
Συνταγή για υπέροχα σπιτικά ντόνατς κανέλας που δε θα χρειαστούν τηγάνισμα για να ετοιμαστούν! Λαχταριστή απόλαυση με λιγότερες ενοχές.
[ingredients]
[ingredients2]
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180C. Βγάζετε στην άκρη 12 φορμάκια για μάφινς.
- Αναμείξτε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το μοσχοκάρυδο, το αλάτι και την κανέλα σε ένα μεγάλο μπολ.
- Αναμείξτε στο κρυωμένο λιωμένο βούτυρο με το αυγό και κατόπιν ρίξτε το τελικό μείγμα στο μείγμα με τα στερεά υλικά ανακατεύοντάς τα όλα καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Ρίξτε το μείγμα στις φόρμες για μάφινς και ψήστε για 20-25 λεπτά.
- Κατά τη διάρκεια του ψησίματος ετοιμάστε την επικάλυψη ζάχαρης, ανακεταύοντας το λιωμένο λάδι καρύδας, τη ζάχαρη και την κανέλα έως ότου ομογενοποιηθούν.
- Μόλις τα ντόνατς-μάφινς ετοιμαστούν αφήστε τα να κρυώσουν για 5 λεπτά πριν τα περιχύσετε με την επικάλυψη που ετοιμάσατε και τα απολαύσετε!
Συνταγή: Σπιτικά ντόνατς κανέλας
Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: kidspot.com.au