Σπιτικές κρέπες με μπισκότα όρεο
Φτιάξτε τις δικές σας σπιτικές κρέπες με γέμιση από κρέμα και μπισκότα όρεο.
[ingredients]
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε το αλεύρι σε ένα μπολ.
- Σε ένα άλλο ανακατέψτε το γάλα με τα αυγά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Ύστερα ρίξτε στο μπολ με το αλεύρι το μείγμα με το γάλα και ανακατέψτε πολύ καλά.
- Αλείψτε το τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο (για να μη μας κολλήσουν οι κρέπες) και τοποθετείστε το σε μέτρια φωτιά.
- Ρίξτε 2 1/2 κ.σ. από το μείγμα στο τηγάνι.
- Ανακινήστε ελαφρά για ν ακαλύψετε πλήρως τη βάση του τηγανιού).
- Μαγειρέψτε για 2 με 3 λεπτά και ύστερα αναποδογυρίστε την κρέπα και συνεχίστε το μαγείρεμα για 1 λεπτό.
- Ύστερα μεταφέρετε την κρέπα σε ένα πιάτο και καλύψτε την για να την κρατήσετε ζεστή. Επαναλάβετε το ίδιο με το υπόλοιπο μείγμα.
- Ανακατέψτε τη χτυπημένη κρέμα γάλακτος, τα μπισκότα όρεο και την άχνη ζάχαρη σε ένα μπολ.
- Διπλώστε τις κρέπες στο μισό και γεμίστε κάθε κρέπα με το 1/3 του μείγματος μπισκότου.
- Διπλώστε τις πάλι στη μέση.
- Πασπαλίστε λίγη άχνη ζάχαρη από πάνω και απολαύστε τις!
Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: taste.com.au