Σπιτική μαύρη σοκολάτα
Αυτή είναι πιο εύκολη συνταγή για σπιτική μαύρη σοκολάτα που λιώνει στο στόμα σας και φτιάχνεται χωρίς συντηρητικά!
Σπιτική μαύρη σοκολάτα
- Χρόνος Προετοιμασίας1 Ώρες
- Χρόνος Μαγειρέματος10 Λεπτά
- Συνολικός Χρόνος1 Ώρες 10 Λεπτά
- Μερίδες8
- Energy157 cal
Για τη σπιτική μαύρη σοκολάτα θα χρειαστείτε
- 1/2 φλ. λάδι καρύδας
- 1/2 φλ. κακάο σε σκόνη
- 3 κ.σ. μέλι
- 1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Εκτέλεση
Λιώνετε το λάδι καρύδας σε κατσαρόλα με χαμηλή προς μεσαία θερμοκρασία.
Ανακατεύετε το κακάο, το μέλι, το εκχύλισμα βανίλιας και τα προσθέτετε στο λιωμένο λάδι και τα αναμειγνύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά.
Τοποθετείτε το μείγμα σε καλούπι σε σχήμα σοκολάτας.
Αφήνετε τη σοκολάτα στο ψυγείο να παγώσει για περίπου 1 ώρα.
Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: allrecipes