Η σπιτική μερέντα διατηρείται στο ψυγείο και την εμπιστεύεσαι γιατί την έχεις φτιάξει με τα χεράκια σου και με υλικά που εμπιστεύεσαι.
Για τη σπιτική μερέντα θα χρειαστείτε:
- 100γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
- 150γρ. βούτυρο
- 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
- 2 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
- 4 κουτ. σούπας κακάο σκόνη (κοσκινισμένο)
- 1 φλιτζάνι φουντούκια, τριμμένα σε σκόνη στο μούλτι
Εκτέλεση
- Σε αντικολλητικό κατσαρολάκι και σε χαμηλή φωτιά, λιώνετε το βούτυρο με την κουβερτούρα.
- Ανακατεύετε το ζαχαρούχο με την άχνη και το κακάο.
- Προσθέτετε την κουβερτούρα και τα φουντούκια και ανακατεύετε καλά.
Πηγή: olivemagazine.gr
Διαφήμιση