Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Σπιτική μερέντα!

Η σπιτική μερέντα διατηρείται στο ψυγείο και την εμπιστεύεσαι γιατί την έχεις φτιάξει με τα χεράκια σου και με υλικά που εμπιστεύεσαι.

[ingredients]

Εκτέλεση

  1. Σε αντικολλητικό κατσαρολάκι και σε χαμηλή φωτιά, λιώνετε το βούτυρο με την κουβερτούρα.
  2. Ανακατεύετε το ζαχαρούχο με την άχνη και το κακάο.
  3. Προσθέτετε την κουβερτούρα και τα φουντούκια και ανακατεύετε καλά.

σπιτική μερέντα

Πηγή: olivemagazine.gr

Βαθμολόγησε τη συνταγή!

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend