Σπιτική ταραμοσαλάτα με κόκκινο ταραμά
Αναπόσπαστο κομμάτι του Σαρακοστιανού τραπεζιού, η σπιτική ταραμοσαλάτα με κόκκινο ταραμά σε μια πανεύκολη εκτέλεση!
Σπιτική ταραμοσαλάτα με κόκκινο ταραμά

- Χρόνος Προετοιμασίας10 Λεπτά
- Χρόνος Μαγειρέματος25 Λεπτά
- Συνολικός Χρόνος35 Λεπτά
- Μερίδες1 μπολ
Για την σπιτική ταρραμοσαλάτα θα χρειαστείτε:
- 2 φλιτζ. λάδι
- 1 φλιτζ. λεμόνι
- 2 κρεμμύδια
- 200 γρ. ταραμά κόκκινο
- 600 γρ. πατάτες
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βράζετε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν για περίπου 25 λεπτά.
Στη συνέχεια ρίχνετε στο μούλτι τις πατάτες κομμένες σε κύβους, τον ταραμά, το κρεμμύδι και χτυπάτε για 2 λεπτά μέχρι να πολτοποιηθεί το μείγμα.
Στη συνέχεια ανακατεύετε το μείγμα μέχρι να γίνει λείο.
Προσθέτετε εναλλακτικά λίγο-λίγο λάδι και λεμόνι. Γαρνίρετε με ελιές και με καρδιά μαρουλιού ή με μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Διαφήμιση
Διαφήμιση