Σπιτικό παγωτό βανίλια και κιτ κατ!
Φτιάξτε τέλειο σπιτικό παγωτό με γεύση βανίλια και κιτ κατ για να γλείφετε τα δάχτυλά σας!
Για το παγωτό βανίλια και κιτ κατ
- 1 φλιτζ. ζάχαρη
- 940 ml κρέμα γάλακτος
- 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
- 3 πακέτα κιτ κατ
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε τα κιτ κατ και το μπολ της παγωτομηχανής το οποίο θα χρησιμοποιήσουμε για το χτύπημα των συστατικών στο ψυγείο για να παγώσουν.
- Τοποθετήστε τη βανίλια, την κρέμα γάλακτος και τη βανίλια σε μια κατσαρόλα.
- Ζεσταίνετε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας ελαφρά.
- Μόλις το μείγμα μαλακώσει, τοποθετήστε το σε ένα σκεύος και βάλτε το στο ψυγείο για να παγώσει (συνήθως απαιτεί 3 ώρες).
- Όταν περάσουν οι ώρες ρίξτε το μείγμα σας στο μπολ της παγωτομηχανής.
- Πάρτε το κιτ κατ από το ψυγείο, σπάστε το σε μικρά κομμάτια και ρίξτε τα μέσα στο σκεύος που θα έχετε το τελικό παγωτό.
- Αφού το παγωτό σας είναι έτοιμο (30-40 λεπτά συνήθως ή ανάλογα με την παγωτομηχανή), ρίξτε το στο σκεύος με το κιτ κατ.
- Ανακατέψτε καλά ώστε να ομογενοποιηθεί το παγωτό με το κιτ κατ και τοποθετήστε το στην κατάψυξη για 3-4 ώρες. Μετά είστε έτοιμοι!
Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: spoonuniversity.com
Διαφήμιση