Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Σπιτικό παγωτό βανίλια και κιτ κατ!

Φτιάξτε τέλειο σπιτικό παγωτό με γεύση βανίλια και κιτ κατ για να γλείφετε τα δάχτυλά σας!

[ingredients]

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε τα κιτ κατ και το μπολ της παγωτομηχανής το οποίο θα χρησιμοποιήσουμε για το χτύπημα των συστατικών στο ψυγείο για να παγώσουν.
  2. Τοποθετήστε τη βανίλια, την κρέμα γάλακτος και τη βανίλια σε μια κατσαρόλα.
  3. Ζεσταίνετε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας ελαφρά.
  4. Μόλις το μείγμα μαλακώσει, τοποθετήστε το σε ένα σκεύος και βάλτε το στο ψυγείο για να παγώσει (συνήθως απαιτεί 3 ώρες).
  5. Όταν περάσουν οι ώρες ρίξτε το μείγμα σας στο μπολ της παγωτομηχανής.
  6. Πάρτε το κιτ κατ από το ψυγείο, σπάστε το σε μικρά κομμάτια και ρίξτε τα μέσα στο σκεύος που θα έχετε το τελικό παγωτό.
  7. Αφού το παγωτό σας είναι έτοιμο (30-40 λεπτά συνήθως ή ανάλογα με την παγωτομηχανή), ρίξτε το στο σκεύος με το κιτ κατ.
  8. Ανακατέψτε καλά ώστε να ομογενοποιηθεί το παγωτό με το κιτ κατ και τοποθετήστε το στην κατάψυξη για 3-4 ώρες. Μετά είστε έτοιμοι!

pagwto_vanillia_kai_kit_kat

foodmaniacs.gr

Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: spoonuniversity.com

3.5/5 - (2 votes)

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend