Στήθη κοτόπουλου γεμιστά με σπανάκι και φέτα
Τα στήθη κοτόπουλου που είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες ενισχύεται διατροφικά από το πλούσιο σε σίδηρο σπανάκι και η
μοναδική γεύση της φέτας χρωματίζει γευστικά το πιάτο σας !
[ingredients]
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 160 C.
- Στραγγίξτε καλά το σπανάκι ώστε να ”φύγει” όλο το νερό και τοποθετήστε το σε ένα μπολ μαζί με τη φέτα και τις λιαστές ντομάτες.
- Ανακατέψτε τα καλά.
- Κόψτε στη μέση τα στήθη κοτόπουλου και γεμιστά τα με το μείγμα που φτιάξατε με το σπανάκι, τη φέτα και τις λιαστές ντομάτες.
- Αφού γεμίσετε τα στήθη, κλείστε τα (σαν σάντουιτς). Καλό θα ήταν να τοποθετήσετε 2-3 οδοντογλυφίδες σε κάθε στήθος ώστε να βεβαιωθείτε ότι δε θα ανοίξουν κατά το ψήσιμο.
- Τοποθετήστε τα γεμιστά στήθη σε μια βαθιά κατσαρόλα, και αλατοπιπερώστε καλά!
- Προσθέστε την κονσέρβα με τις ντομάτες (αν θέλετε αλατοπιπερώστε ξανά και προσθέστε και λίγο βασιλικό).
- Προσθέστε τις ελιές.
- Μαγειρέψτε για 15-30′ στον προθερμασμένο φούρνο.
Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: carolynnsrecipebox