Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Συνταγή για αμυγδαλόπιτα

Ένα υπέροχο, σιροπιαστό και αρωματικό γλυκό για να κεράσετε τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

[ingredients]

[ingredients2]

Εκτέλεση

  1. Χτυπάτε τη ζάχαρη με τους κρόκους των αυγών μέχρι ν’ ασπρίσουν. Διαλύετε το μπέικιν στο κονιάκ και το προσθέτετε στο μίγμα μαζί με τα αμύγδαλα, τις φρυγανιές και το ξύσμα λεμονιού.
  2. Κατόπιν, χτυπάτε τ’ ασπράδια μέχρι να γίνουν σφιχτή μαρέγκα και τα ρίχνετε στο μείγμα μαζί με το αλάτι.
  3. Αδειάζετε το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψάκι και το ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 45 λεπτά περίπου.
  4. Στο μεταξύ ετοιμάζετε το σιρόπι και περιχύνετε το γλυκό μόλις το βγάλετε από το φούρνο.

amygdalopita

Πηγή: newsbeast.gr

Βαθμολόγησε τη συνταγή!

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend