Συνταγή για σπιτικά μακαρόνια με 2 υλικά χωρίς μηχανή!
Μην απορείς κοιτώντας την οθόνη, απλά ακολούθησε τη συνταγή για σπιτικά μακαρόνια με 2 υλικά και δε θα χάσεις !
[ingredients]
Εκτέλεση
- Λιώνετε το τυρί μοτσαρέλα για 1-2 λεπτά στα μικροκύμματα και το αφήνετε να κρυώσει για 30 δευτελόλεπτα.
- Με μια σπάτουλα ενσωματώνετε απαλά τον κρόκου αβγού στο τυρί.
- Στρώνετε λαδόκολλα σε ένα ταψί και βάζετε εκεί το μείγμα σας.
- Τοποθετείτε πάνω από το μείγμα μια ακόμα λαδόκολλα και πιέζετε προς τα κάτω με τα χέρια μέχρι να έχετε μια λεπτή στρώση.
- Βγάζετε την πάνω λαδόκολλα και κόβετε την ζύμη κάθετα σε λορίδες.
- Αφήνετε τα μακαρόνια σας στο ψυγείο για 4 ώρες ή για όλη τη νύχτα.
- Βάζετε νερό σε μια κατσαρόλα να βράσει. Μόλις βράσει βάζετε μέσα τα μακαρόνια και βράζετε για 1 λεπτό.
- Στραγγίζετε τα μακαρόνια και αφήνετε κρύο νερό να τρέξει πάνω τους ώστε να μη κολλήσουν.
- Σερβίρετε με την αγαπημένη σας σάλτσα κι απολαμβάνετε.