Τα διαφορετικά onion rings
Είναι ένα τέλειο σνακ , σε μια πιο υγιεινή εκδοχή , που αγαπάνε όλοι και καταναλώνεται σε χρόνο μηδέν ! Το ίδιο γρήγορη είναι και η παρασκευή του !
[ingredients]
[ingredients2]
Εκτέλεση
- Ξεφλουδίζετε και χωρίζετε σε ροδέλες τα κρεμύδια πιέζοντας τα ελαφρά προς τα κάτω.
- Τοποθετείστε τα σε ένα ταψί και περιχύστε με το ξινόγαλα.
- Τα καλύπτετε και τα βάζετε στο ψυγείο να μαριναριστούν για 4-12 ώρες.
- Στη συνέχεια προθερμαίνετε τον φούρνο στους 230 C και ετοιμάζετε μερικά ταψιά βάζοντας τους λαδόκολα.
- Αναμειγνύετε τα καρυκεύματα , τη ψίχα ψωμιού , το καταμποκάλευρο και το αλεύρι σ’ ένα πιάτο. Σ’ένα άλλο πιάτο χτυπάτε το ασπράδι του αυγού μέχρι να αφρατέψει καλά.
- Βουτάτε τις ροδέλες στα ασπράδοα και στη συνέχεια στο στέρεο μείγμα.
- Προσέχετε να καλυφθούν όσο περισσότερο γίνεται.
- Τα τοποθετείτε στο ταψί.
- Αν το ασπράδι “πέσει” κατά τη διαδικασία ξαναχτυπήστε το.
- Ραντίστε τα ελαφρά με ένα πινέλο με ελαιόλαδο.
Έξτρα πληροφορίες
- Όσο περισσότερο τα αφήσετε να μαριναριστούν τόσο πιο μαλακά θα είναι μετά το ψήσιμο.
- Αν τα κρεμμύδια δεν θα έχουν μουλιάσει αρκετά θα βγουν σαν “λάστιχο” και δε θα μασιούνται εύκολα.
Πηγή : aspicyperspective.com
Διαφήμιση