Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

sexvibe

Διαφήμιση

Τα ελληνικά μπιφτεκόψωμα

Επειδή όπως λέει και το ρητό “αν δεν τιμήσεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει” ,αυτά τα μπιφτεκόψωμα δε θυμίζουν τα κλασικά αμερικάνικα που έχουμε συνηθίσει αλλά αποτελούν μια ελληνική εκδοχή !

Μάλιστα είναι τόσο υγιεινά που σίγουρα και οι αθλητικοί της παρέας μας θα τα τιμήσουν !

Για τα μπιφτεκόψωμα θα χρειαστείτε :

  • 2 ‏Αυγά χτυπημένα
  • 2 ‏Σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
  • 140 γρ. ‏Τυρί φέτα
  • 1 κουτί ‏Σπανάκι κατεψυγμένο , αποψηγμένο και σουρωμένο
  • 900 γρ. ‏Κιμάς γαλοπούλας

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 C και βάζετε λάδι σε ένα ταψί
  2. Όσο αυτό ζεσταίνεται ανακτεύετε τα αυγά , το σκόρδο , το τυρί φέτα , το σπανάκι και την γαλοπούλα σε ένα μεγάλο μπολ μέχρι να ομογενοποιηθούν. Χωρίστε τα σε μερίδες , όχι πολύ μεγάλες για να ψηθούν στον ίδιο χρόνο.
  3. Αν θέλετε τα μπιφτέκια σας να έχουν κρούστα τα πασπαλίζετε με λίγο αλεύρι.
  4. Τα αφήνετε να ψηθούν και μόλις πάρουν χρώμα τα βγάζετε από τον φούρνο , τα τυλίγετε με αλουμινόχαρτο και τα ψήνετε για 20-30 λεπτά.
  5. Μόλις είναι έτοιμο συνθέτετε το μπιφτεκόψωμο ως εξής : βάση ψωμιού , κρεμμύδι , μπιφτέκι , τζατζίκι , αγγούρι.
  6. Μπορείτε να προσθέσετε κι άλλα συστατικά όπως μαρούλι , ντοματα , καρότο κοκ.

ellinka mpiftekopsoma

Με έμπνευση και φωτογραφία από: allrecipes

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

additional reading kirmiziyilan.com
 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend