Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Τα ελληνικά μπιφτεκόψωμα

Επειδή όπως λέει και το ρητό “αν δεν τιμήσεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει” ,αυτά τα μπιφτεκόψωμα δε θυμίζουν τα κλασικά αμερικάνικα που έχουμε συνηθίσει αλλά αποτελούν μια ελληνική εκδοχή !

Μάλιστα είναι τόσο υγιεινά που σίγουρα και οι αθλητικοί της παρέας μας θα τα τιμήσουν !

[ingredients]

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 C και βάζετε λάδι σε ένα ταψί
  2. Όσο αυτό ζεσταίνεται ανακτεύετε τα αυγά , το σκόρδο , το τυρί φέτα , το σπανάκι και την γαλοπούλα σε ένα μεγάλο μπολ μέχρι να ομογενοποιηθούν. Χωρίστε τα σε μερίδες , όχι πολύ μεγάλες για να ψηθούν στον ίδιο χρόνο.
  3. Αν θέλετε τα μπιφτέκια σας να έχουν κρούστα τα πασπαλίζετε με λίγο αλεύρι.
  4. Τα αφήνετε να ψηθούν και μόλις πάρουν χρώμα τα βγάζετε από τον φούρνο , τα τυλίγετε με αλουμινόχαρτο και τα ψήνετε για 20-30 λεπτά.
  5. Μόλις είναι έτοιμο συνθέτετε το μπιφτεκόψωμο ως εξής : βάση ψωμιού , κρεμμύδι , μπιφτέκι , τζατζίκι , αγγούρι.
  6. Μπορείτε να προσθέσετε κι άλλα συστατικά όπως μαρούλι , ντοματα , καρότο κοκ.

ellinka mpiftekopsoma

Με έμπνευση και φωτογραφία από: allrecipes

Βαθμολόγησε τη συνταγή!

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend