Τα πιο νόστιμα μπιφτέκια κεμπάπ
Μια πολύ γρήγορη και εύκολη συνταγή για μπιφτέκια κεμπάπ. Μπορείτε να τα συνοδέψετε με πατατούλες τηγανητές, πίτουλες και μια ωραία χωριάτικη σαλάτα!
[ingredients]
Εκτέλεση
- Βάζετε σε μεγάλο μπολ όλα τα υλικά για τα μπιφτέκια / κεμπάπ και τα ζυμώνετε με το γάντζο του μίξερ για 10 λ περίπου, προσθέτοντας σταδιακά το νερό.
- Σκεπάζετε το μπόλ με το μείγμα, με μεμβράνη και τον βάζετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες (για καλύτερο αποτέλεσμα και για 6-8 ώρες) να ενσωματωθούν οι γεύσεις.
- Βγάζετε το μείγμα από το ψυγείο και “ντύνετε” γύρω-γύρω σφιχτά, μεταλλικά ή ξύλινα σουβλάκια, με το κιμά, δίνοντάς τους μακρόστενο σχήμα σαν λουκάνικο.
- Τα ψήνετε σε τηγάνι σχάρα ή τοστιέρα ή στο σε προθερμασμένο στους 200 βαθμούς φούρνο για 10 λ από κάθε πλευρά.
- Σερβίρετε τα μπιφτέκια/κεμπάπ ζεστά και τα συνοδεύετε με σαλάτα και πατάτες τηγανιτές ή με με πίτες για σουβλάκι και γιαούρτι.
Πηγή: sintayes.gr
Διαφήμιση