Ταλιατέλες με πέστο από φέτα και δυόσμο
Πρόκειται για μια γευστική και γρήγορη συνταγή με το αγαπημένο μας πέστο! Για τους μακαρονάδες της παρέας και όχι μόνο…
Για τις ταλιατέλες
- 500 γραμμάρια Ταλιατέλες (Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας σας)
Για το πέστο από φέτα και δυόσμο
- 200 γραμμάρια Φέτα (Θρυμματισμένη με το χέρι)
- 1 κουταλιά του γλυκού Ρίγανη ξερή
- 60 ml Ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά της σούπας Κουκουνάρια, καβουρδισμένα σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λιπαρή ουσία μέχρι να χρυσίσουν (προσοχή όμως μην καούν)
- 1 σκελίδα (Μπορείτε και παραπάνω αν σας αρέσει το σκόρδο) Σκόρδο
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού Φυλλαράκια δυόσμου ή μαϊντανού
Εκτέλεση
- Χτυπάτε στο μπλέντερ όλα τα υλικά του πέστο.
- Αν δεν έχετε μπλέντερ, κάνουμε τη διαδικασία στο μούλτι, όμως ίσως χρειαστεί να προσθέσετε λίγο ελαιόλαδο επιπλέον (για να γυρίζουν τα μαχαίρια).
- Βράζετε τα ζυμαρικά, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.
- Ανακατεύετε το πέστο με τα ζυμαρικά και σερβίρετε… Τόσο απλό!
Πηγή: gastronomos.gr
Διαφήμιση
Στα υλικά γράφετε μόνο τις ταλιατέλες! Τα υπόλοιπα?
Καλημέρα Λίλα,
Έχεις δίκιο τα διορθώσαμε και τα προσθέσαμε! 🙂