Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Ταλιατέλες με πέστο από φέτα και δυόσμο

Πρόκειται για μια γευστική και γρήγορη συνταγή με το αγαπημένο μας πέστο! Για τους μακαρονάδες της παρέας και όχι μόνο…

Για τις ταλιατέλες

  • 500 γραμμάρια ‏Ταλιατέλες (Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας σας)

Για το πέστο από φέτα και δυόσμο

  • 200 γραμμάρια ‏Φέτα (Θρυμματισμένη με το χέρι)
  • 1 κουταλιά του γλυκού ‏Ρίγανη ξερή
  • 60 ml ‏Ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας ‏Κουκουνάρια, καβουρδισμένα σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λιπαρή ουσία μέχρι να χρυσίσουν (προσοχή όμως μην καούν)
  • 1 σκελίδα (Μπορείτε και παραπάνω αν σας αρέσει το σκόρδο) ‏Σκόρδο
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού ‏Φυλλαράκια δυόσμου ή μαϊντανού

Εκτέλεση

  1. Χτυπάτε στο μπλέντερ όλα τα υλικά του πέστο.
  2. Αν δεν έχετε μπλέντερ, κάνουμε τη διαδικασία στο μούλτι, όμως ίσως χρειαστεί να προσθέσετε λίγο ελαιόλαδο επιπλέον (για να γυρίζουν τα μαχαίρια).
  3. Βράζετε τα ζυμαρικά, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.
  4. Ανακατεύετε το πέστο με τα ζυμαρικά και σερβίρετε… Τόσο απλό!

talliateles_me_pesto

Πηγή: gastronomos.gr

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
2 Σχόλια
  1. Λίλα λέει

    Στα υλικά γράφετε μόνο τις ταλιατέλες! Τα υπόλοιπα?

    1. foodmaniacs λέει

      Καλημέρα Λίλα,

      Έχεις δίκιο τα διορθώσαμε και τα προσθέσαμε! 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!

Send this to a friend