Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Τάρτα σοκολάτα με καρύδα-αμύγδαλο‏

Τα αμύγδαλα και η καρύδα θα μετατρέψουν την κλασική συνταγή για σοκολατόπιτα που ξέρετε!

[ingredients]

[ingredients2]

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 150 C.
  2. Αλείψτε ένα ταψί 22εκ. με λάδι.
  3. Ανακατέψτε σε ένα μπολ την καρύδα, το αλάτι, το αλεύρι ρυζιού και το αλεύρι από αμύγδαλο.
  4. Προσθέστε το βούτυρο και το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατέψτε πολύ καλά μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί πλήρως.
  5. Τοποθετήστε το μείγμα στο ταψί πιέζοντάς το ώστε να απλωθεί ομοιόμορφα σε όλο το ταψί.
  6. Τοποθετήστε το ταψί στο φούρνο και ψήστε το για 20 με 25 λεπτά.
  7. Βγάλτε το ταψί από το φούρνο και αφήστε το να κρυώσει πριν τοποθετήσετε τη γέμιση.
  8. Για τη γέμιση σοκολάτας, ανακατάψτε το τυρί μασκορπόνε, το κακάο και το γιαούρτι.
  9. Αν είναι πυκνό το μείγμα, μπορείτε να προσθέσετε λίγο περισσότερο γιαούρτι.
  10. Αλείψτε το μείγμα σοκολάτας στην κρούστα που έχει ήδη κρυώσει.
  11. Μπορείτε να γαρνίρετε το γλυκό σας όπως θέλετε (με ψητές φλύδες καρύδας, καβουρδισμένα αμύγδαλα κ.α. )

σοκολατοπιτα καρυδα αμυγδαλο

Πηγή foodmaniacs

Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: carolynnsrecipebox.blogspot.gr

Βαθμολόγησε τη συνταγή!

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend