Παστάκια σοκολάτας ιδανικά για κάθε περίσταση! Σπιτικά και εύκολα στην παρασκευή τους.
[ingredients]
Εκτέλεση
- Λιώνετε τα μπισκότα στο μούλτι.
- Λιώνετε τη μαργαρίνη και την ανακατεύετε με τα μπισκότα και τα στρώνετε σε ένα μικρό τσέρκι και το βάζω στο ψυγείο να παγώσει.
- Κόβετε τις κουβερτούρες σε μπολάκια ξεχωριστά την κάθε μια.
- Ζεσταίνετε καλά την κρέμα γάλακτος και την χωρίζετε στα δύο.
- Βάζετε τα 100 γραμμάρια στη μία κουβερτούρα και τα άλλα εκατό στην άλλη και περιμένετε να λιώσουν οι κουβερτούρες.
- Αφού λιώσουν ρίχνετε μέσα σε κάθε μπολάκι από ένα γιαούρτι και ανακατεύετε.
- Βγάζετε από το ψυγείο το τσέρκι με τη βάση μπισκότου και ρίχνετε μέσα κουταλιά κουταλιά τα μείγματα σοκολάτας εναλλάξ.
- Στο τέλος ανακατεύετε ελαφρά να μπερδευτούν τα δύο μείγματα.
- Αφήνετε να παγώσουν και ξεφορμάρετε.
- Κόβετε σε κομμάτια.
Συνταγή για παστάκια σοκολάτας
Πηγή: syntagesharoula.blogspot.gr