Τηγανιά κρασάτη
Ο τέλειος μεζές για να κεράσετε όλη την παρέα.
[ingredients]
Εκτέλεση
- Πλένουμε το κρέας, το βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι, βάζουμε το νερό και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να πιει όλο το νερό.
- Έπειτα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το κρέας για 5-10 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
- Σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Αφήνουμε την τηγανιά να βράσει για 5 λεπτά σε σιγανή φωτιά.
Συνταγή για τηγανιά κρασάτη
Πηγή: botrini.gr