Τηγανίτες για πρωινό
Η συνταγή αυτή είναι ιδανική για πρωινό γιατί είναι τόσο εύκολη που γίνεται με κλειστά τα μάτια ! Θα εκπλαγείτε μόλις την εκτελέσετε !
[ingredients]
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύετε τη ζάχαρη , το αλεύρι , το baking powder , και το αλάτι.
- Κάνετε μια τρύπα στο κέντρο και γεμίζετε με το γάλα , τα αυγά και το λάδι. Ανακατεύετε μέχρι να έχετε έναν χυλό.
- Λαδώνετε ελαφρά ένα τηγάνι και το βάζετε σε μέτρια προς υψηλή φωτιά.
- Παίρνετε μια ποσότητα , περίπου 1/4 της κούπας και το ρίχνετε προσεκτικά στο τηγάνι.
- Σηκώνετε το τηγάνι και το περιστρέφετε ώστε να απλωθεί ομοιόμορφα το μείγμα.
- Μόλις αρχίσει και βγάζει φουσκάλες το γυρίζετε από την άλλη μεριά.
- Όταν θα έχουν πάρει ένα καφέ χρώμα κι οι δύο μεριές είναι έτοιμη.
- Σερβίρετε ζεστό με βούτυρο , σιρόπι σφένδαμου , φρούτα , μαρμελάδα ή alimma-sokolatas , μπισκότο κι ότι άλλο θέλετε.
Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: allrecipes.com