Τοστ με λιωμένο τυρί
Λάτρεις του λιωμένου τυριού ενωθείτε και δοξάστε το λιώμενο τυρί !
Έτοιμο σε πολύ λίγο χρόνο !
[ingredients]
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 C.
- Ετοιμάζετε το μπέικον.
- Στο ίδιο τηγάνι που ετοιμάσατε το μπέικον βάζουμε 1 κ.γ. βούτυρο να λιώσει σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Παίρνετε τις φέτες από το ψωμί και σοτάρετε μόνο από τη μία πλευρά .
- Όταν το ψωμί πάρει ωραίο χρώμα αφαιρείτε από το τηγάνι και αρχίζετε να στήνετε το τοστ.
- Βάζετε τη φέτα ψωμιού με τη ψημένη μεριά από πάνω. Αλείφετε λίγο από τη μουστάρδα σε όλη την επιφάνεια του ψωμιού. Από πάνω βάζετε το μπέικον σοταρισμένο. Από πάνω βάζετε το τσένταρ και κλείνετε με το ψωμί με τη ψημένη μεριά προς τα κάτω.
- Αλείφετε με βούτυρο και την έξω πλευρά του ψωμιού πάνω και κάτω και δίνετε χρώμα στο τηγάνι. Μεταφέρετε το τοστ σε ένα ταψάκι στο φούρνο και ψήνετε για 2-3 λεπτά να γίνει όλο το τοστ πολύ τραγανό. Και τέλος όσο το έχετε στο φούρνο τηγανίζετε το αυγό και το σερβίρετε πάνω από το τοστ.
Πηγή : akispetretzikis.com
Διαφήμιση