Μια σούπερ γευστική συνταγή για όσους επιθυμούν ένα εύκολο σχετικά γλυκό που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.
[ingredients]
Εκτέλεση
- Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
- Ανακατέψτε τη με την sour Cream, την κρυσταλλική ζάχαρη και τη βανίλια μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά.
- Κρατήστε 4 κουταλιές της σούπας για τη διακόσμηση.
- Αφήστε στην άκρη μια χούφτα βατόμουρα.
- Λιώστε τα υπόλοιπα με πιρούνι και προσθέστε τα στο μείγμα της κρέμας.
- Ανακατέψτε ελαφρά για να μοιραστούν ομοιόμορφα.
- Βάλτε μία κρέπα σε μια πιατέλα, απλώστε από πάνω το ένα πέμπτο της κρέμας και απλώστε και δεύτερη κρέπα.
- Συνεχίστε τις στρώσεις μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.
- Διακοσμήστε την κορυφή της τούρτας με την κρέμα που φυλάξατε και τα υπόλοιπα βατόμουρα.
- Πασπαλίστε με άχνη ζάχαρη και σερβίρετε.
Αυτή η τούρτα είναι εξαιρετικά ευέλικτη. Μπορείτε να αντικαταστήσετε τα βατόμουρα με φράουλες ή μύρτιλλα και να έχετε ένα εξίσου απολαυστικό αποτέλεσμα. Συχνά χρησιμοποιείται και μαρμελάδα ως υποκατάστατο των φρέσκων φρούτων. Δοκιμάστε μαρμελάδα από φρούτα του δάσους.
Πηγή: vita.gr