Η τούρτα cream cheese με βερίκοκα αποτελεί ένα άκρως καλοκαιρινό γλυκό που μπορείτε να το κρατήσετε στο ψυγείο σας και να το… γεύεστε για αρκετές ημέρες!
[ingredients]
Εκτέλεση
- Λιώνετε το βούτυρο και προσθέτετε το τριμμένο μπισκότο.
- Σε μία φόρμα που ανοίγει, με διάμετρο 22 εκατοστά, στρώνετε το μπισκότο.
- Διαλύετε τον έναν φάκελο φρουί ζελέ βερίκοκο σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και αφήνετε το ζελέ να κρυώσει (όχι να πήξει).
- Διαλύετε τον άλλο φάκελο φρουί ζελέ βερίκοκο σε 200 ml βραστό νερό, προσθέτετε το τυρί και ανακατεύετε καλά.
- Κόβετε το 1/3 από τα βερίκοκα σε μικρά κομματάκια, τα προσθέτετε στην κρέμα και την απλώνετε πάνω από τη βάση.
- Τοποθετείτε πάνω από την κρέμα τα υπόλοιπα βερίκοκα, τα οποία έχετε κόψει στη μέση.
- Απλώνετε από πάνω το ζελέ και βάζετε την τούρτα στο ψυγείο.
Πηγή: sintages-jotis.gr
Διαφήμιση