Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Τούρτα παγωτό με σοκολάτα, κρέμα και βατόμουρα

Συνταγή για μια λαχταριστή τούρτα παγωτό με σοκολάτα, κρέμα και βατόμουρα. Θα αποτελέσει το καλύτερο κέρασμα για μικρούς και μεγάλους!

[ingredients]

[ingredients2]

Εκτέλεση

  1. Χτυπάτε στο μίξερ το Morfat Creamy για 10′ , προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα και το εβαπορέ και συνεχίζετε να χτυπάτε για 15-20′.
  2. Χωρίζετε το μείγμα σε 2 μπολ και τα βάζετε στην κατάψυξη για περίπου 30′.
  3. Σε ένα κατσαρολάκι ανακατεύετε τη ζάχαρη και το νερό και τα αφήνετε να πάρουν μια βράση.
  4. Βουτάτε για λίγο τα σαβουαγιάρ (1-2”).
  5. Τα ακουμπάτε σε μια σχάρα για να φύγει το πολύ σιρόπι και τα τοποθετείτε σε ένα τσέρκι διαμέτρου 28εκ.
  6. Βγάζετε τα 2 μπολ από την κατάψυξη και τα χτυπάτε στο μίξερ για 5 ́, αφού στο ένα έχετε προσθέσει το κακάο.
  7. Απλώνετε το παγωτό σοκολάτα πάνω από τα σαβουαγιάρ.
  8. Στη συνέχεια βάζετε τα υπόλοιπα σαβουαγιάρ πάνω από το παγωτό σοκολάτα και στρώνετε την μαρμελάδα.
  9. Τελειώνετε με το παγωτό κρέμα πάνω από την μαρμελάδα. Τέλος γαρνίρετε με λίγο παγωτό κρέμα.
  10. Βάζετε το γλυκό στην κατάψυξη για 2 ώρες.
  11. Ξεφορμάρετε από το τσέρκι και σερβίρετε χρησιμοποιώντας προαιρετικά φρούτα για γαρνίρισμα.

tourta_pagwto_me_batomoura

Πηγή: morfat.gr

Βαθμολόγησε τη συνταγή!

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend