Ακούγεται δύσκολο αλλά μόλις καταλάβετε ότι ετοιμάζονται με τόσα λίγα υλικά και τόσο γρήγορα , αμέσως θα τα φτιάξετε !
Είμαστε σίγουροι ότι θα σας αρέσουν !
[ingredients]
[ingredients2]
Εκτέλεση
- Λιώνετε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και βάζετε τα ζαχαρωτά.
- Μαγειρεύετε μέχρι να λιώσουν , ανακατεύοντας συχνά.
- Σε ένα μπολ τοποθετείτε τα δημητριακά και ρίχνετε το μείγμα με τα , λιωμένα πλέον ,ζαχαρωτά κι ανακατεύετε για να ενωθούν.
- Αφήστε το μείγμα να κρυώσει.
- Στη συνέχεια βουτυρώστε τα χέρια σας , πάρτε μια χούφτα από το μείγμα και πλάστε τη σε μία μπάλα και κάντε μια τρύπα στο κέντρο της με τον αντίχειρα σας. Σκοπός είναι να σχηματίσετε ένα σχήμα δαχτυλιδιού- ντόνατς.
- Λιώνετε τη σοκολάτα και προσθέτετε χρώμα ζαχαροπλαστικής ( αν θέλετε ). Αν η σοκολάτα αρχίζει να πήζει τότε βάλτε μια κουταλιά σπορέλαιο για να γίνει λεία ξανά.
- Βουτήξτε τη μία πλευρά των ντόνατς στη σοκολάτα και πειραματιστείτε με διάφορα είδη τρούφας και γεύσης ( χρωματιστή , σοκολάτας , λευκής σοκολάτας , καρύδας )
- Τα αφήνετε στο ψυγείο να σταθούν για 30 λεπτά.
Δείτε το βίντεο για να πάρετε μια ιδέα !
Με έμπνευση και φωτογραφία από facebook.com/buzzfeedpropertasty