Τέλειοι, τραγανοί και πανεύκολοι πατατοκολοκυθοκεφτέδες! Μια παραδοσιακή συνταγή που μας έρχεται από τη Σάμο και είμαστε σίγουροι ότι μόλις τους φτιάξετε θα τους αγαπήσετε.
Εξαιρετικές συνταγές για να δείτε μετά:
Τραγανοί πατατοκολοκυθοκεφτέδες από τη Σάμο

- Χρόνος Προετοιμασίας10 Λεπτά
- Χρόνος Μαγειρέματος10 Λεπτά
- Συνολικός Χρόνος20 Λεπτά
- Μερίδες6
Για τους πατατοκολοκυθοκεφτέδες θα χρειαστείτε
- 2 πατάτες βρασμένες oxι καλά, και τριμμένες στον τρίφτη
- 2 κολοκυθάκια τριμμένα χωρίς τα υγρά τους
- 1 κρεμμύδι μεγάλο
- 2 αυγά
- 1 κούπα τυρί φέτα η άλλο τυρί της αρεσκείας σας
- 3 κ.σ. δυόσμος
- λίγο αλεύρι
- 1 κ.γ. μπέικιν
- Αραβοσιτέλαιο
- Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζετε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μεγάλο μπολ.
Τα ανακατεύετε ώστε να γίνουν χυλός που να στέκεται στο κουτάλι.
Παίρνετε με 2 κουτάλια από το μείγμα για να βγουν φουσκωτά και στο σχήμα που βλέπετε και τηγανίζετε σε μπόλικο καυτό αραβοσιτέλαιο!
Διαφήμιση
Πηγή συνταγής: Γωγώ Σαμιου από ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ | Φωτογραφία από: trikalaview.gr
Διαφήμιση