Τρουφάκια snickerdoodle
Φτιάξτε τα τρουφάκια snickerdoodle με κανέλα και ζάχαρη για ένα γλυκάκι γρήγορο και λαχταριστό !
Για τα τρουφάκια snickerdoodle:
- 1/4 του φλ. ζάχαρη
- 1 κ.γ. κανέλα
- 1 φλ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 1/2 φλ. ζάχαρη
- 3/4 της κούπας καστανή ζάχαρη
- 2 κ.γ. βανίλια
- 2 φλ. αλεύρι βρώμης (αλέστε βρώμη στο μπλέντερ)
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 1 κ.γ. κανέλα
- 1 κ.γ. κρεμόριο
Εκτέλεση
- Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύετε τη ζάχαρη και τη κανέλα , ανακατεύετε καλά και αφήνετε στην άκρη.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε το βούτυρο ,τη κρυσταλλική ζάχαρη, τη καστανή ζάχαρη και τη βανίλια. Ανακατεύετε μέχρι να γίνει το μείγμα λείο.
- Προσθέστε το αλεύρι βρώμη ,το αλάτι, την κανέλα και το κρεμόριο. Ανακατεύετε μέχρι να σχηματιστεί η ζύμη.
- Παίρνετε δόσεις από τη ζύμη και με τις παλάμες σχηματίζετε τις τρούφες και τις περνάτε απ’το μείγμα ζάχαρης και κανέλας.
- Αποθηκεύετε στο ψυγείο.
Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: centercutcook.com
Διαφήμιση