Τρούφες καρύδας (Rafello) με λευκή σοκολάτα!
Υπέροχη συνταγή για τρούφες καρύδας – γνωστές ως Rafaello – που θα σας εκπλήξουν! Αξίζει να τις δοκιμάσετε…
[ingredients]
[ingredients2]
Εκτέλεση
- Τοποθετείτε το ανθότυρο μέσα σε μια λεκάνη και το μαλακώνετε με μια μαρίζ μέχρι να γίνει σαν κρέμα.
- Στην συνέχεια προσθέτετε την άχνη ζάχαρη και ανακατεύετε συνέχεια με την μαρίζ μέχρι να ενσωματωθεί πολύ καλά.
- Προσθέτετε την ινδική καρύδα τριμμένη και συνεχίζετε το ανακάτεμα με την μαρίζ.
- Τέλος προσθέτετε και την λιωμένη λευκή χλιαρή σοκολάτα και συνεχίζετε το ανακάτεμα μέχρι την πλήρη ομογενοποίηση όλων των υλικών.
- Τοποθετείτε το όλο μείγμα μέσα στο ψυγείο για 3 ώρες περίπου.
- Πλάθετε σε μπαλάκια πλάθοντας με τα χέρια σε μέγεθος της αρεσκείας μας.
- Τυλίγετε τα raffaello σε ινδική καρύδα τριμμένη ή τα βουτάτε σε λιωμένη σοκολάτα της αρεσκείας μας.
Πηγή: ionsweets.gr
Διαφήμιση