Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Τσιπς πατάτας με αρωματικά βότανα και παρμεζάνα!‏

Αντί να πάρετε τα κλασικά πατατάκια με το πολλά συντηρητικά  φτιάξτε αυτά τα τσιπς και σίγουρα δε θα το μετανιώσετε ! 

Θα μυρίζουν υπέροχα , θα ναι φουρνιστά και πάνω απ’όλα χωρίς συντηρητικά !

[ingredients]

Εκτέλεση

 

  1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190C.
  2. Ξεπλύνετε τις πατάτες και στεγνώστε τις με μια πετσέτα.
  3. Κόψτε τις πατάτες σε φέτες (Προσπαθήστε να έχουν όλα τα τσιπς ενιαίο πάχος 1-1,5εκ. περίπου).
  4. Τοποθετήστε τις φέτες πατάτας σε ένα μεγάλο μπολ.
  5. Ύστερα προσθέστε τα μυρωδικά, τα μπαχαρικά και το ελαιόλαδο.
  6. Ανακατέψτε τα καλά έτσι ώστε οι πατάτες να ”καλυφθούν” πλήρως από το μείγμα και από τις δύο τους πλευρές.
  7. Απλώστε τις πατάτες σε μια λαδόκολλα (Προσπαθήστε να έχουν ένα μικρό κενό μεταξύ τους οι πατάτες και να μην είναι η μία πάνω στην άλλη έτσι ώστε να μην κολλήσουν κατά το ψήσιμο).
  8. Τοποθετήστε τις στο προθερμασμένο φούρνο και ψήστε τις και περίπου 20 λεπτά.
  9. Όταν είναι έτοιμες βγάλτε τις, ρίξτε τη τριμμένη παρμεζάνα από πάνω όπως είναι ζεστές (αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περίσσότερο από τη 1 κουταλιά της σούπας που έχουμε στα συστατικά) και απολαύστε τις!

Τσιπς πατάτας με αρωματικά βότανα και παρμεζάνα

Πηγή: foodmaniacs ,

Με πληροφορίες και έμπνευση από: carolynnsrecipebox

 

Βαθμολόγησε τη συνταγή!

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend