Μια πανεύκολη συνταγή για τυροκαυτερή με πιπεριά Φλωρίνης, ένα υπέροχο και πικάντικο άλειμμα σε ψωμί.
Τυροκαυτερή με πιπεριά Φλωρίνης
- Χρόνος Προετοιμασίας5 Λεπτά
- Μερίδες5
Για την τυροκαυτερή θα χρειαστείτε:
- 100 γρ. φέτα
- 100 γρ. κατίκι Δομοκού
- Μισή πιπεριά Φλωρίνης
- Μισή πιπεριά κέρατο καυτερή
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού μπούκοβο
- Αλάτι,πιπέρι
- Λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πολτοποιείτε στο μούλτι τις πιπεριές και στη συνέχεια ανακατεύετε όλα τα υλικά καλά σε ένα μπολ.
Συνοδεύει ιδανικά τα ψητά σας, σερβίρετε την σαν ορεκτικό με ζεστό ψωμί ή ακόμα και σαν συνοδευτικό μεζέ.
Αν θέλετε, για να προσθέσετε φρεσκάδα στο άλειμμα σας, προμηθευτείτε φρέσκο σχοινόπρασο [το βρίσκετε σε μεγάλα σουπερ μαρκετ] και λίγο πριν σερβίρετε, ψιλοκόψτε το και προσθέτετε το στην τυροκαυτερή σας.
Πηγή: newsbeast.gr
την έκανα και θα τη κάνω ξανά. πάρα πολύ ωραία συνταγή. δική μου πρόταση είναι να τη σερβίρεις μαζί με ραβδάκια σαγανάκι και ραβδάκια φρυγανισμένο ή τηγανητό Κρις Κρις! Είναι ονειρεμένο!
Καλησπέρα Καίτη , χαιρόμαστε πολύ που σου άρεσε η συνταγή και την επόμενη φορά που θα τη φτιάξεις μην ξεχάσεις να μας στείλεις φωτογραφίες !! Καλή συνέχεια και καλά μαγειρέματα !