Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Βούτυρο αμυγδάλου συνταγή

Το βούτυρο αμυγδάλου είναι ένα άλειμμα με υψηλή διατροφική αξία και καλές θερμίδες. Ωστόσο στο εμπόριο διατίθεται σε υψηλή τιμή γεγονός το οποίο μας αποτρέπει από το να το αγοράσουμε. Η συνταγή αυτή ήρθε να σας λύσει τα χέρια!

Βούτυρο αμυγδάλου συνταγή

    • Χρόνος Προετοιμασίας10 Λεπτά
    • Χρόνος Μαγειρέματος10 Λεπτά
    • Συνολικός Χρόνος20 Λεπτά
    • Μερίδες1 φλυτζάνι

      Για το σπιτικό βούτυρο αμυγδάλου θα χρειαστείτε

      • 2 φλ. ‏αμύγδαλα
      • 2 κ.σ. ‏λάδι καρύδας σε θερμοκρασία δωματίου
      • 1 κ.γ. ‏σιρόπι αγαύης
      • 1/2 κ.γ. ‏αλάτι

      Εκτέλεση

      1

      Καβουρδίζετε τα αμύγδαλα στο φούρνο για 10 λεπτά.

      2

      Τοποθετείτε τα αμύγδαλα, το λάδι καρύδας, το σιρόπι Αγαύης και το αλάτι στο μπλέντερ κι ανακατεύετε ώσπου να έχετε την υφή που επιθυμείτε. Θα χρειαστεί 3 λεπτά γι’αυτό να είστε υπομονετικοί.

      3

      Στο μεταξύ να παίρνετε την ποσότητα που μένει στα τοιχώματα ώστε το βούτυρο σας να χτυπηθεί ομοιόμορφα. Ταυτόχρονα δοκιμάζετε ώστε να προσθέσετε την ανάλογη γλυκύτητα που επιθυμείτε.

      4

      Μεταφέρετε το βούτυρο σε ένα βαζάκι που κλείνει αεροστεγώς και φυλάξτε το στο ψυγείο για 1 μήνα.

      Διαφήμιση

      βούτυρο αμυγδάλου συνταγή

      foodmaniacs.gr

      Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: realsimple

      Διαφήμιση

      Σου προτείνουμε

      Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

      Αφήστε μια απάντηση

      Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

       
      Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
      Send this to a friend