Η βρώσιμη ζύμη μπισκότου είναι ασφαλής προς κατανάλωση καθώς δεν περιέχει αυγά ! Δεν χρειάζεται ψήσιμο !
Είναι πλούσια σε γεύση και πεντανόστιμη !
[ingredients]
Εκτέλεση
- Σ’ένα μπολ χτυπάτε μέχρι να γίνουν κρεμμώδη τη καστανή ζάχαρη με το βούτυρο. Προσθέτετε τη βανίλια ,το αλάτι κι ανακατεύετε.
- Προσθέτετε το αλεύρι. Στο σημείο αυτό το μείγμα θα αρχίσει να κόβει.
- Προσθέτετε 2 κ.σ. γάλα και ανακατεύετε. Τώρα η ζύμη μπισκότου θα αρχίσει να παίρνει το συνηθισμένο σχήμα.
- Ενσωματώστε 1/2 κούπα κουβερτούρα σοκολάτας σε σταγόνες και 1/2 κούπα κουβερτούρα σοκολάτας γάλακτος σε σταγόνες.
- Αποθηκεύστε τη ζύμη στο ψυγείο και στην κατάψυξη για 3 μήνες.
Έξτρα πληροφορίες :
- Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να γαρνίρετε το παγωτό σας , να τη χρησιμοποιήσετε σε μπράουνις , κέικ ή όπως αλλιώς θέλετε !
- Υπάρχει μικρό ρίσκο στη κατανάλωση ωμού αλευριού. Παρακαλούμε καταναλώστε με δική σας ευθύνη.
Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: centercutcook.com
Διαφήμιση