Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Υπέροχο cheesecake με Ferrero Rocher και Nutella χωρίς ψήσιμο

Πρόκειται για το απόλυτο cheesecake! Αγαπημένες γεύσεις, Ferrero Rocher – Nutella – φουντούκια, συνδυάζονται μοναδικά και το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι αυτό το φανταστικό cheesecake με Ferrero Rocher και Nutella! Μια εύκολη συνταγή που θα αγαπήσετε και θα φτιάξετε ξανά και ξανά.

Αν νηστεύεις τότε μπορείς να απολαύσεις το νηστίσιμο cheesecake με μπισκότα!

Υπέροχο cheesecake με Ferrero Rocher και Nutella χωρίς ψήσιμο

    • Χρόνος Προετοιμασίας30 Λεπτά
    • Συνολικός Χρόνος30 Λεπτά
    • Μερίδες8

      Για το cheesecake με ferrero rocher και nutella θα χρειαστείτε

      • 140 γρ. ‏βούτυρο
      • 300 γρ. ‏μπισκότα digestive
      • 500 γρ. ‏μαλακό τυρί κρέμα (τύπου Philadelphia)
      • 85 γρ. ‏ζάχαρη άχνη
      • 300 ml ‏κρέμα γάλακτος
      • 1 κ.γ. ‏εκχύλισμα βανίλιας
      • 15 σοκολατάκια ‏Rerrero Rocher
      • 5-6 κ.σ. ‏Nutella για επάλειψη
      • 30 γρ. ‏φουντούκια, χοντροκομμένα

      Εκτέλεση

      1

      Βουτυρώνετε ένα τσέρκι ή στρώνετε με λαδόκολλα, ένα στρογγυλό ταψάκι 23 εκ. Χοντροκόβετε τα 5 από τα 15 σοκολατάκια Ferrero Rocher και τα υπόλοιπα τα αφήνετε για διακόσμηση. Χοντροκόβετε τα φουντούκια.

      Για τη βάση cheesecake

      2

      Βάζετε τα μπισκότα σε multi και τα θρυμματίζετε σε σκόνη.

      3

      Λιώνετε σε κατσαρολάκι στο βούτυρο το προσθέτετε στα μπισκότα σκόνη και ανακατεύετε καλά να ενσωματωθούν.

      4

      Τοποθετείτε το μείγμα στο ταψάκι και το πιέζετε ισομερώς σε όλη τη βάση. Το βάζετε στο ψυγείο να κρυώνει.

      Για τη γέμιση cheesecake

      5

      Χτυπάτε με το μίξερ, τη κρέμα γάλακτος με τη βανίλια σε πηχτή σαντιγί.

      6

      Σε άλλο μπολ χτυπάτε το τυρί κρέμα και τη ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψει.

      7

      Ρίχνετε τη σαντιγί μέσα στο μπολ με το τυρί κρέμα και ανακατεύετε απαλά με μια μαρίζ από κάτω προς τα επάνω, κυκλικά.

      8

      Προσθέτετε και τα χοντροκομμένα σοκολατάκια Ferrero Rocher και ανακατεύετε για λίγο ακόμα μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως. Ρίχνετε το μείγμα γέμισης πάνω από τη βάση μπισκότου και ισιώνετε την επιφάνεια με μια μαρίζ.

      9

      Το βάζετε στο ψυγείο για να παγώσει πολύ καλά για 5-6 ώρες (ιδανικά και όλο το βράδυ).

      10

      Μόλις κρυώσει καλά η γέμιση, λιώνετε τη Nutella σε ένα κατσαρολάκι σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία ανακατεύοντας για 3-4 λεπτά μέχρι να ρέει.

      11

      Το κατεβάζετε από τη φωτιά και το αφήνετε να μισοκρυώσει.

      12

      Αλείφετε ελαφρά με ένα κουτάλι την επιφάνεια του cheesecake, γαρνίρετε περιμετρικά την επιφάνεια με τα ολόκληρα σοκολατάκια Ferrero Rocher και στο κέντρο γαρνίρετε με τα χοντροκομμένα φουντούκια.

      13

      Μόλις κρυώσει η Nutella σερβίρετε και το απολαμβάνετε.

      Διαφήμιση

      cheesecake με ferrero rocher και nutella

      Πηγή: sintayes.gr

      Δες και αυτή τη συνταγή!

      Διαφήμιση

      Σου προτείνουμε

      Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

      Αφήστε μια απάντηση

      Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

      Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!

      Send this to a friend