Ζουμερά μπράουνις με σοκολάτα και καρύδια
Ένα από τα αγαπημένα μας γλυκά. Τα ζουμερά μπράουνις με σοκολάτα και καρύδια συνδυάζονται τέλεια με παγωτό βανίλια!
[ingredients]
Εκτέλεση
- Κοσκινίζετε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και τη βανίλια.
- Σε μπεν μαρί λιώνετε τη μισή σοκολάτα με το βούτυρο.
- Αφήνετε λίγο να κρυώσει το μείγμα.
- Στο μίξερ χτυπάτε τα αυγά με τη ζάχαρη και τον καφέ, να αφρατέψουν 3΄-4΄.
- Προσθέτετε την χλιαρή, λιωμένη σοκολάτα και συνεχίζετε το χτύπημα στο μίξερ για 1΄.
- Ρίχνετε όλα τα υπόλοιπα υλικά, το αλεύρι, τα καρύδια και τα υπόλοιπα κομμάτια σοκολάτας.
- Βουτυρώνετε και στρώνουμε λαδόκολλα σε μία φόρμα δαχτυλίδι 25 εκ.
- Αδειάζετε το μείγμα και ψήνετε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 170οC στις αντιστάσεις στην τελευταία σχάρα για 40΄.
- Αφήνετε να κρυώσει το γλυκό τουλάχιστον 1 ώρα (αλλιώς θα τρέχει το μείγμα υγρό).
Πηγή: argiro.gr
Διαφήμιση