Νηστισίμος κορμός σοκολάτας: Ένα υπέροχο νηστίσιμο γλύκισμα! Με βούτυρο κάσιους και λάδι καρύδας, η γεύση του θα σας συναρπάσει.
[ingredients]
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά εκτός των μπισκότων με μία σπάτουλα σιλικόνης (μαρίζ).
- Προσθέτετε τα μπισκότα και συνεχίζετε το ανακάτεμα.
- Περιχύνετε το μείγμα σας σε μία ορθογώνια φόρμα σιλικόνης 20εκ. Εάν δεν έχετε φόρμα σιλικόνης, απλώνετε διαφανή μεμβράνη σε όλο το μήκος της φόρμας ώστε να προξέχει από τα τοιχώματα.
- Αφήνετε στο ψυγείο να παγώσει.
- Για να σερβίρετε, το βγάζετε από το ψυγείο για 5 λεπτά και κόβετε με ένα πολύ κοφτερό μαχαίρι χωρίς δοντάκια.
Συνταγή για νηστίσιμο κορμό σοκολάτας
Πηγή φωτογραφιών: craftcooklove.gr
Πρωτότυπη συνταγή από περιοδικό Familives
Διαφήμιση